DSpace
 

Osaka Prefecture University Repository >

ブラウズ : 著者 CHACHIN, Kazuo

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:   
ソート項目: ソート順: 表示件数 表示著者数:
検索結果表示: 1 - 5 / 5
発行日タイトル著者編(著)者
1992年3月31日Changes in Ethylene Formation during the Ripening of Gamma-irradiated TomatoesCHACHIN, Kazuo; YASIR, Muhamad Samudi; IWATA, Takashi-
1989年3月31日Changes in Respiration, Ethylene Formation and Quality of Imported Kiwi FruitCHACHIN, Kazuo; MINAMIDE, Takahisa; IWATA, Takashi-
1987年3月31日Effects of Gamma Irradiation on Tissue Firmness, Some Cell Wall Degrading Enzymes and Pectic Substances of Tomato FruitYASIA, Muhamad Samudi; CHACHIN, Kazuo; IWATA, Takashi-
1996年3月31日Influence of Temperature Stress on Color Development, Respiration Rate, and Physiological Injury in Harvested TomatoINABA, Makoto; HAMAUZU, Yasunori; CHACHIN, Kazuo-
1988年3月31日Physiological and Compositional Changes in 'Prince Melon' Fruit during Development and RipeningCHACHIN, Kazuo; IWATA, Takashi-
検索結果表示: 1 - 5 / 5